debandenhal.nl

De Bandenhal is hét bedrijf dat klaarstaat voor bijna alle werkzaamheden aan uw auto. Van de beste merken banden, tot de meest uiteenlopende licht metalen velgen bent u bij hen aan het juiste adres. Ook voor reparatie, onderhoud en APK staan zij voor u klaar.

De banden hal is een lang bestaand Tilburgse bedrijf dat al actief is in de auto wereld sinds 1980. De eerste website die gebouwd is voor de banden hal was outdated en niet goed meer bereikbaar.

De vernieuwde versie heeft een frisse nieuwe look en is makkelijker te navigeren. Services, Openingstijden en locatie zijn makkelijk te vinden op de nieuwe website.

Het nieuwe design

De oude website was opgebouwd uit meerdere pagina’s maar er was niet genoeg informatie om alle pagina’s goed te vullen. Maar de informatie die op de website stond was wel essentieel in het informeren van de bezoeker. Vandaar dat uiteindelijk voor een one page design is gekozen. In de afgelopen jaren is het logo van de banden hal naar blauw veranderd dus dit moest terugkomen in het nieuwe design.

Nieuwe en kwalitatief betere foto’s zijn gemaakt om de zaak in een nieuw daglicht te zetten. Verder is de beveiliging van de website verbeterd doordat de website is omgezet naar wordpress. Tevens is het makkelijker geworden om de statistieken van de website bij te houden met google analythics.