One Page
WordPress Pakket

Vanaf € 175-

Een one page is een uniek website design dat opgebouwd is uit 1 pagina met meerdere secties.

Ideaal voor iedereen die een kleine website nodig heeft, maar toch online gevonden wil worden.

Wordpress
Do it yourself Pakket

Vanaf € 125,-

Wij installeren WordPress, stellen deze volledig in en installeren een premium thema.

Bouw je eigen website binnen no time!
Combideal: € 25,- korting in combinatie met Hosting.

Professional Hosting
Per Maand

€ 12,50,-

Wij bieden onze professionele hosting service aan voor al onze klanten. Registreer alles op jouw naam, maar laat al het technische werk aan ons over.

Wordpress
Starter Website

Vanaf € 599,-

De starter website is een kleine website met maximaal 5 pagina’s. De website wordt volledig voor je opgezet en is volledig responsive, compatible met PC, Tablet en mobiel. De website wordt opgebouwd in jouw huisstijl en vervolgens worden de door jouw aangeleverde teksten en foto’s op de website gezet.

Wordpress
Standaard Website

Vanaf € 799,-

Onze standaard website worden professioneel en SEO geoptimaliseerd opgebouwd. De website is responsive en is duidelijk te weergeven op PC, Tablet en Mobiel.

De kleuren van de website zijn gebaseerd op jouw Logo of huisstijl. De website moet tenslotte een extensie zijn van het bedrijf. Ook richten wij de website in met jouw teksten en foto’s zodat de site bij oplevering meteen online kan.

Wordpress
Uitgebreide Website

Vanaf € 1199,-

Een Zakelijke website volledig in jouw huisstijl opgebouwd. De website bestaat uit 10 tot 15 pagina’s die volledig door ons worden ingericht. Verder is er nog een contactpagina met een contactformulier en er is ruimte voor een beperkt aantal modules zoals een nieuwsbrief, koppelingen voor social media enz.

Met het WordPress CMS systeem kunt u zelf extra pagina’s toevoegen en de teksten wijzigen.