Qccs ICT en Willem II Voetbalacademie trappen af voor lange termijn samenwerking

Qccs ICT is ruim 15 jaar actief in de ICT-branche. Een betrouwbare ICT partner voor serieuze partijen in de regio. Qccs maakt voor zowel (kleine) bedrijven als particulieren, de weg vrij naar werken zonder ICT-problemen. Zelfs een grote speler als KPN, doet, in geval van storingen in de regio Tilburg, al zeker 10 jaar met grote regelmaat een beroep op de dienstverlening van Qccs.

 

Het aanleggen van goed beveiligde bedrijfsnetwerken (automatisering) waarbij een server geïnstalleerd moet worden en verschillende client-desktops (PC’s/laptops) aangesloten, is nog steeds core business voor Qccs. Door de jaren heen is hier echter ook veel expertise op het gebied van hosting en webdesign bij gekomen. Qccs heeft daarom nu naast een automatiserings-team ook een speciaal team: gericht op webdesign en andere aspecten, die komen kijken bij het maken en beheren van websites. Het concrete bewijs hiervoor is de website van de Willem II voetbalacademie: www.wiiva.nl. Qccs heeft de website gemaakt. Een uitdaging hierbij is niet de uitstraling van de website, maar vooral de snelheid van de website die een paar duizendpagina bezoeken per maand telt. Hier komt de hostingexpertise van Qccs dus duidelijk naar voren. Zowel mobiel als op de PC/tablet is de website snel beschikbaar.

 

Er zijn nog vele plannen m.b.t. het verder ontwikkelen van de site. Qccs is dan ook blij dat er nu een lange termijn overeenkomst getekend is met Willem II VA om de website verder te bouwen en te onderhouden. Samen met de Willem II Voetbalacademie willen wij “samen elke dag beter willen worden”.

 

Nog geen 5 maanden geleden werd de website op 17 oktober 2014 online gebracht. Al snel liepen we tegen diverse problemen aan, het grootste probleem was eigenlijk dat we te veel bezoekers kregen op onze website. Jerry en zijn collega’s bij Qccs hebben in deze periode overuren gedraaid met de huidige website als resultaat. Een snelle website met een mooie lay-out, daarnaast is er in een korte periode een goede en fijne samenwerking tot stand gekomen.